Over mij

Mijn naam is Corné Versluis, en ik ben actief als scheidingsbemiddelaar en mediator bij de organisatie de ScheidingsMakelaar in de regio Leiden en Alphen aan den Rijn. Na een interne opleiding in 2007 ontving ik het ScheidingsMakelaar certificaat en ben ik gestart als scheidingsbemiddelaar. Daarna heb ik heb een mediation en financieel echtscheidingsadviseur opleiding gevolgd, maar vooral heb ik door de honderden echtscheidingen die ik heb mogen begeleiden veel ervaring opgedaan. 

Een scheiding is voor veel mensen één van de zwaarste dingen die je in een mensenleven kan meemaken. Ik ben zelf vader van 3 kinderen en heb ook een echtscheiding meegemaakt, en kan me daardoor goed in jullie situatie verplaatsen. Het is verstandig om bij dit emotionele proces een derde persoon te betrekken die onafhankelijk is, en uiteraard met verstand van zaken, die jullie beiden stap voor stap begeleid en rust brengt. Mijn aanpak is om jullie precies te bieden wat je beiden nodig hebt en dat is bij iedereen anders.

Jullie zijn van harte welkom in Leiden of Alphen aan den Rijn. Ik maak gebruik van een spreekkamer van "de Hypotheker". Vinden jullie het prettiger om de gesprekken bij jullie thuis te laten plaatsvinden dan kan dat ook. Ik werk zowel overdag als 's avonds. Vul hier het contactformulier in en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of bel mij direct op 06 - 538 538 55. Check eventueel van tevoren mijn actuele agenda voor beschikbaarheid. (Zie rechtsboven op deze pagina "Agenda") 

Spreekkamer  Leiden:                                      Lammenschansplein 6
Spreekkamer Alphen aan den Rijn:               Thorbeckestraat 1E

 

 

linkedin Volg ons via LinkedIn

Twitter Volg ons via Twitter

 

 

 

Regio

Hulp Bij Scheiden is actief in de regio:

  • Leiden / Leiderdorp / Voorschoten
  • Oegstgeest / Rijnsburg / Valkenburg
  • Alphen aan den Rijn / Boskoop
  • Rijnwoude / Zoeterwoude

De ScheidingsMakelaar

Hulp bij Scheiden is aangesloten bij de ScheidingsMakelaar

SMK logo 2018 website

 
Back to top