Stichting Stiefgezinnen Nederland

03 september 2012

De Stichting Stiefgezinnen Nederland, SSN, zet zich ruim 20 jaar in voor nieuw samengestelde gezinnen. Dit zijn gezinnen waarin ten minste één van de partners kinderen heeft uit een vorige relatie. Er zijn verschillende vormen van nieuwe gezinnen: o.a. gezinnen met een stiefvader, gezinnen met een stiefmoeder, gescheiden ouders met co-ouderschapsregeling, alleenwonende ouders die een LAT-relatie hebben.

 

Ook alleenstaande moeders of vaders wiens kinderen bij hun ex-partner deel uitmaken van een stiefgezin horen hierbij. Een nieuw gezin wordt vaak gevormd na echtscheiding, maar ontstaan natuurlijk ook door het overlijden van een van de ouders. Ook deze gezinnen behoren tot de doelgroep van de SSN.

Op de website http://www.nieuwgezin.info/ vindt u veel nuttige informatie voor ouders in een dergelijke gezinssituatie.

Luister ook naar het interview met de voorzitter van de stichting ‘Corrie Haverkort” op radio 1 http://www.radio1.nl/contents/40997

Meer informatie?

Een scheiding is een ingewikkelde situatie waarbij u best wat hulp kunt gebruiken. Als scheidingsbemiddelaar heb ik veel ervaring met zaken tijdens een scheiding maar ook met de nasleep ervan. Woont u in de regio Leiden, Noordwijk en de Bollenstreek, dan kunt u bij mij terecht voor goed en betrouwbaar advies en begeleiding. Voor meer informatie of een afspraak, vul het contactformulier in.

 

Laatst aangepast op woensdag, 26 december 2012 21:53

Regio

Hulp Bij Scheiden is actief in de regio:

  • Leiden / Leiderdorp / Voorschoten
  • Oegstgeest / Rijnsburg / Valkenburg
  • Alphen aan den Rijn / Boskoop
  • Rijnwoude / Zoeterwoude

De ScheidingsMakelaar

Hulp bij Scheiden is aangesloten bij de ScheidingsMakelaar

SMK logo 2018 website

 
Back to top